Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Rabatter och erbjudanden på utrustning

Här samlar vi de erbjudanden som du som resenär kan ta del av inför din resa.


AVIGNON: 30% RABATT

Vi har ett erbjudande till alla våra resenärer hos det svenska företaget Avignon, www.avignon.se. Erbjudandet ger dig 30% rabatt på samtliga produkter i Avignons webbutik. Det gäller för alla PolarQuests resenärer och är giltigt fram till och med 31 december 2024. Ange kampanjkoden: POLARQUEST2024

Vi rekommenderar stövelmodellerna Polar eller Ridge High, som har tillräckligt högt skaft och lämpar sig bra för våra expeditionskryssningar. Du hittar stöveln här!

Stövlarna är normalstora, men gå gärna upp en storlek för att få plats med extra strumpor och en ullsula. Det finns även en storleksguide på Avignons hemsida där ni kan jämföra.

Vänligen notera att Avignon enbart kan skicka produkter inom EU!

ALEWALDS FRILUFTSBUTIK, medlemskap till Alewalds högsta årsbonusklass

Alewalds Medlemskap innebär att ni under kalenderåret samlar bonuspoäng på alla era inköp. Genom att visa upp erbjudandet i denna PDF (klicka här) i deras butik (eller online) välkomnar de dig direkt till deras högsta årsbonusklass på 10%. Efter varje kalenderår erhåller ni en bonuscheck med er intjänade årsbonus som ni kan lösa in i Alewalds butik. Vänligen notera att avtalet inte ger rabatt direkt vid köp, utan det räknas ihop årsvis och berättigar till 10% i form av en bonuscheck, som skickas ut under våren året efter gjorda inköp.