Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

PolarQuest söker vikarierande resekonsult/administratör

Allt är möjligt! Med denna djupa övertygelse grundades PolarQuest 1999 och idag är vi den ledande svenska arrangören av resor till polarområdena. Vår stora produkt är expeditionskryssningar på Svalbard, men även Antarktis, Sydgeorgien, Grönland, Nordnorge och andra destinationer med fokus på djur och natur ingår i vårt utbud. Kontorsteamet består av tolv polarbitna medarbetare med lång erfarenhet från resebranschen och polarområdena.

PolarQuest ägs av Unlimited Travel Group som är Sveriges ledande researrangör av specialresor till jordens alla hörn. Koncernen består av de 12 bolagen Västindienspecialisten, Birdie Golf Tours, Ski Unlimited, Travel Beyond, WI-Resor, Go Active, JB Travel, Creative Meetings, Världens Resor, Go Active, Specialresor och PolarQuest.

PolarQuest söker nu en vikarie som resekonsult och reseadministratör. Det här en unik chans att komma in i en internationellt präglad framtidsbransch som befinner sig under ständig utveckling.

I vikariatet kommer du att fungera som stöd i arbetet med förberedelser och utskick inför den fartygssäsong som i huvudsak inbegriper Svalbard. Vi ser att du har en relevant utbildning, gärna inom turism, service eller liknade samt att du har erfarenhet från resebranschen, gärna av att såväl producera som sälja resor. Du är noggrann och strukturerad har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har även goda kunskaper i Office-paketet.

Du kommer att arbeta i team, där samarbetsvilja och struktur är a och o. Vi ser även att du är snabblärd, ansvarstagande, engagerad, stresstålig, noggrann och serviceinriktad samt alltid sätter våra kunder i första rummet.

PolarQuests verksamhet är internationell till sin natur och att du skriver och pratar både svenska och engelska obehindrat är därför av stor vikt. Kunskaper i andra språk, tex tyska, är meriterande.

PolarQuest är ett litet företag där det krävs flexibilitet och en utpräglad ”doer”-mentalitet för att lyckas. En vanlig dag på kontoret innebär därför att du tar dig an allmänna uppgifter såsom att svara i telefon, korrekturläsa eller göra broschyrutskick.

Som person stimuleras du av att arbeta i en miljö där du samverkar med och lär dig av dina medarbetare. Du instämmer även i att nöjda kunder, etik och miljöhänsyn är viktiga beståndsdelar i en högkvalitativ produkt.  Du är självklart glad, positiv och prestigelös.

Tidsperiod: ca 4-6 månader, 15 februari – 15 juni (alternativt 15 augusti) 2020

Låter detta intressant? Skicka då en ansökan med både CV och personligt brev till marie@polarquest.se. Vi intervjuar kandidater löpande.