Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Sara Larsson Marknadsassistent (tjänstledig)

sara@polarquest.se

Hemsida, nyhetsbrev, sociala medier, bloggar, event – kort sagt en hel del av det som är PolarQuests ansikte utåt – hör till Saras arbetsuppgifter. Att arbeta med resor till några av världens mest spektakulära och orörda platser är det som inspirerar henne mest. På fritiden trivs hon med att vara ute i naturen och helst ute på havet ombord på en segelbåt.

Hur skulle du som marknadsförare beskriva PolarQuest?

– Vi är passionsdrivna och vårt sätt att kommunicera bygger på väldigt mycket kunskap och erfarenhet. Vi säljer upplevelser men också ett nyfiket och ödmjukt förhållningssätt till naturen och olika kulturer.

Hur når ni ut i bruset?

– Våra resor sticker ut, både när det gäller destinationer och innehåll. Det är väldigt tacksamma ämnen vi har att jobba med. Vi säljer ju inte dammsugarfilter precis.

Har du själv varit på Svalbard?

– Ja, flera gånger. Det har alla här på kontoret. Jag är mer eller mindre uppvuxen på en segelbåt och tycker det är härligt att resorna är fartygsbaserade.

Hur beskriver du Svalbard för dina vänner?

– Svalbard är så olikt allt annat, det väcker många funderingar och förändrar folks liv. Där förstår man vad det är att vara människa. Det är nog få ställen på jorden där man så tydligt får en känsla för vad det är för samhällen vi har byggt och vad för sorts liv vi har valt att leva. Eller snarare hur de före oss valde. Jag blir lite gråtig när jag tänker på det.