Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Johan Reuthammar Affärsansvarig

johan@polarquest.se

Johan är med i PolarQuests ledningsgrupp och som affärsansvarig handlar hans arbetsdagar till stor del om siffror. Johan trivs som bäst i resebranschen, och att få arbeta för ett sådant unikt och intressant företag som PolarQuest är något han känner starkt för. Framför allt gläds han åt alla återkommande resenärer. Privat åker han gärna iväg på aktiva resor, exempelvis för att åka skidor i alperna eller för att genomföra ett utmanade lopp.

Vad tycker du är utmärkande för PolarQuest?

– Kvaliteten i våra produkter. Det finns en vilja att gå ett steg längre i allt och det är inte bara önsketänkande – vi gör det också. Vi har en extremt hög andel nöjda gäster.

Vad tycker du är speciellt med PolarQuests resmål? Välj ett!

– Svalbard är en otroligt häftig upplevelse. De stora ytorna, känslan av att vara långt bort från allt och att vara det också, den orörda vildmarken. Man måste uppleva det för att förstå det. Det är en ynnest att få sälja en så unik produkt.

Som civilekonom har du tidigare jobbat på reseföretag i bland annat Schweiz?

– Ja, även internationellt sticker PolarQuest ut i branschen, tack vare den personliga relationen som vi har till varje kund. Alla på kontoret svarar i telefon och vi har många återkommande resenärer. Många hör av sig efter en avslutad resa för att de vill dela med sig av sina stora upplevelser.

Det ryktas att du har genomfört ett par Iron Man?

– Haha, ja ett helt och två halva. Hittills…