Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Jenny Bruce Resekonsult

jenny@polarquest.se

Jenny är utbildad inom praktisk äventyrsturism och på PolarQuest jobbar hon bland annat med reseförfrågningar och förberedelser inför olika expeditionsavgångar. Hon har rest i bland annat Kenya, Sydafrika, Australien, Nya Zeeland och även spenderat några månader i det lilla kungadömet Tonga. Dessutom kan hon numer även skriva Svalbard på listan över besökta resmål! Jenny älskar vardagsäventyr och kan beundra en vacker utsikt i timmar.

Vad tycker du är utmärkande för PolarQuest?

– Det är inte vilket reseföretag som helst. Vi är specialister på det vi gör. Resorna vi säljer är ju i sig väldigt speciella och bygger på insikt och kunskap. Alla här har själva varit på resmålen och vi vet vad vi pratar om.

Det låter som mycket att hålla reda på?

– PolarQuest är dynamiskt, mångsidigt och familjärt. Vi brinner för det vi gör. Var och en som jobbar här kan mycket. Tillsammans kan vi massor!

Hur mycket har du själv rest?

– Mina föräldrar var engagerade i olika volontärprojekt och jag har rest i Kenya, Sydafrika, USA, Australien och Nya Zeeland. Och till Svalbard förstås.

Du har tidigare bland annat jobbat på en fiskelodge på Tongaöarna i södra Stilla havet?

– Ja, vi hade bland annat problem med vattenbrist och där lärde jag mig att vara flexibel. Det är som på våra resor, det gäller att vara öppen för att det kanske inte alltid blir som man har tänkt sig, men det kan bli bra ändå. Eller mycket bättre. Det får vi ofta höra av våra resenärer. Att upplevelserna var större och mer givande än de kunnat fantisera om.