Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Sandra Petrowitz Guide

Sandra är en ivrig naturforskare, resenär och fotograf med ett stort intresse av att utforska allt i naturen. För över ett decennium sedan besökte Sandra polarområdena för första gången. Hon blev genast förälskad i naturen, skönheten och ljuset på dessa höga breddgrader.

Sandra är en ivrig naturforskare, resenär och fotograf med ett stort intresse av att utforska allt i naturen. Hennes nyfikenhet och passion har tagit henne på äventyrliga resor över hela världen, allt ifrån Himalaya till Saharas sanddyner och från Afrikas savanner till de vindpinade slätterna kring Patagonien.

För över ett decennium sedan besökte Sandra polarområdena för första gången. Hon blev genast förälskad i naturen, skönheten och ljuset på dessa höga breddgrader. Hon tyckte så mycket om denna miljö att hon bestämde sig för att bli polarguide. Två år senare återvände hon till Arktis och sedan dess har hon arbetat som guide och fotoguide i Arktis och Antarktis. Att dela med sig av sin entusiasm för naturen är något som hon verkligen älskar att göra.

Sandra har en examen i journalistik och arbetar som frilansande journalist, redaktör och skribent. Hon leder engagerade fotoresor, är värd för fotoworkshops och har gett ut två böcker om fotografi. Sandra är bosatt i en liten by i Bayern i södra Tyskland. Där befinner hos sig nära Alperna och tillbringar större delen av sin fritid med att vandra, cykla mountainbike och fotografera.