Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Piet van den Bemd Guide

Redan om barn utvecklade Piet en stark fascination för natur och djurliv. Tillsammans med sina föräldrar reste han till flera olika kontinenter och länder. Han fick ta del av nya kulturer och möta fler djur i det vilda, än han någonsin upplevt i sitt hemland, Nederländerna.

Piet fick sin första kamera vid 16 års ålder, han utvecklade genast en passion för fotografi och såg plötsligt naturen ur ett nytt perspektiv.

Piets första besök i våra arktiska områden gjorde han när han nyligen fyllt 17 år och blev genast blixtförälskad i Arktis. Mångfalden av dess vilda djur, landskapet och kulturen fick hans hjärta att slå snabbare. Att befinna sig i Arktis och ständigt vara exponerad för naturens element är för Piets del en otroligt härlig känsla. Det får honom att känna sig levande, en känsla som han ständigt letar efter i jakten på nya äventyr.

Med kameran i sin hand är Piet redo för nästa äventyr. Han ser fram emot att få dela sin motivation och enorma passion med er alla denna säsong på Svalbard!