Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Mia Lundqvist Guide

Mia inledde sin karriär på PolarQuest 2010 och arbetar som samordnare för våra resor till Svalbard och Grönland. Samma år besökte hon Svalbard för första gången och blev förälskad i den arktiska naturen. Sen dess lämnar Mia kontorsstolen sommartid för att guida på Svalbard.

Mias största passion har alltid varit att upptäcka nya platser och på så sätt lära sig mer om världen. Hon visste redan tidigt att hon skulle arbeta inom resebranschen, och hon är fortfarande lika övertygad om att det är där hon hör hemma!

Mia inledde sin karriär på PolarQuest 2010 och arbetar nu som Staff Manager vilket innebär att hon sätter ihop de guideteam som jobbar ombord på PolarQuests fartyg. Samma år besökte hon Svalbard för första gången och blev då, som de allra flesta, hejdlöst förälskad i denna magiska ögrupp. Efter detta första möte med den arktiska luften, den magnifika naturen och det minst sagt spännande djurlivet återvände hon till Svalbard flera gånger. Då hon ändå inte kunde få nog bestämde sig Mia för att lämna kontorsstolen och istället hoppa i guidekläderna på Svalbard.

Numera delar hon sin tid mellan kontoret, Arktis och Antarktis och känner sig lyckligt lottad över att ha möjlighet att arbeta i dessa magiska områden.