Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Meike Sjoer Guide och expeditionsledare

Redan som barn spenderade Meike mycket tid i skogen utanför sitt hem i Nederländerna. Det var under denna tid som hennes kärlek till naturen föddes. Hon fascinerades av natur, djur, äventyr och speciellt fåglar. Fåglar av alla dess sorter har alltid varit ett stort intresse för Meike.

Meike är en sann historieberättare. Hon älskar att dela sin kärlek till polarområdena med alla sina medresenärer. Att dela med sig av naturupplevelser är också en del av hennes andra jobb. Meike arbetar nämligen som TV-direktör för Dutch National Television. Hennes tv-program innefattar ämnen som natur, djurliv och miljö.

När hon får tid över arbetar hon också för det holländska institutet för natur & utbildning och då som natur- och fågelskådarguide.

I Antarktis och Arktis har Meike en förmåga att skapa utomhusupplevelser som utmanar människor att utveckla en starkare självkänsla och en sann uppskattning för naturen.

Meike arbetar både på norra och södra halvklotet sedan 2018. Under våra expeditioner älskar hon verkligen att dela med sig av sin kunskap och passion för vår magiska polarvärld.