Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Beau Pruneau Guide och Expeditionsledare

Under sin uppväxt i en timmerstuga i den kanadensiska vildmarken lärde sig Beau tidigt att uppskatta naturen samtidigt som han fick kunskap om navigering, spårning och vapenhantering. Han har besökt nästan alla världsdelar och älskar att spana efter isbjörnar ute på däck.

Under sin uppväxt i en timmerstuga ute i den kanadensiska vildmarken lärde sig Beau tidigt att uppskatta den storslagna naturen runt omkring sig samtidigt som han fick kunskap om navigering, spårning och vapenhantering. Efter universitetsstudierna flyttade han västerut till British Columbia och jobbade på en skidort i Rocky Mountains, där han körde fordon som snövessla under tiden som han utforskade bergen till fots samt med snowboard, mountainbike och heli-board.

Efter att ha träffat sin tyska fru i British Columbia flyttade han tillbaka till Ontario och jobbade på en skidort nära de stora sjöarna. 2011 flyttade han till Tyskland och livnärde sig på att göra vin och bygga cyklar samtidigt som han reste runt i världen med sin fru. Sedan dess har han besökt nästan alla världsdelar med en speciell förkärlek till den afrikanska savannen och italiensk mat. Som lyckligast är han i en safarijeep eller när han spanar efter isbjörnar från däck.