Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Adrian Nordenborg Guide

Adrian har ägnat större delen av sitt liv åt att äventyra i ett 100-tal länder världen över. Han har gjort nästan allt – från att leda skattjakter i Marocko och skidåkning i Iran till att paddla kajak utanför Manhattan. Adrian hyser stor kärlek till djur och natur och är en av PolarQuests verkliga veteraner.

Adrian har gesällbrev som möbelsnickare men har ägnat större delen av sitt liv åt äventyr i ett 100-tal olika länder världen över. Som expeditionsledare och guide har han bland annat lett skattjakter i Marocko, cykelturer i Tjeckien, skidåkning i Iran och kajakpaddling utanför Manhattan.

Han tycker även om att fotografera, vilket resulterat i att bland andra National Geographic har publicerat hans bilder.

Adrian hyser stor kärlek till djur och natur och är en av PolarQuests verkliga veteraner. Han har varit färdledare i flera säsonger på våra resor till både Svalbard och Antarktis, liksom till Grönland, Nordostpassagen, Wrangelön, Indien, Mongoliet, Galapagos, Costa Rica, Nicaragua, Sydafrika och Namibia, Botswana & Zambia.

Första gången han sökte sig till Svalbard var dock utanför PolarQuests regi – för att råda bot på sin rädsla för hundar jobbade han en säsong som hundslädesförare!