Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Digitala reseföredrag om Svalbard och Antarktis

Låt dig inspireras av våra digitala polarföredrag!


Få resor kan mäta sig med ett storslaget polaräventyr till isbjörnens rike Svalbard eller världens mest avlägsna kontinent Antarktis. Varje vår och höst brukar vi ge oss ut på en föredragsturné där någon av våra duktiga polarguider berättar om hur det är att resa med PolarQuest till dessa spektakulära platser på vår jord. Denna gång har vår populäre expeditionsledare Adam Rheborg istället spelat in korta bildföredrag så att ni kan titta på dem hemma, i lugn och ro, när det passar er bäst, och oberoende av var ni bor.

Vi hoppas att de ska inspirera och att er längtan efter att få uppleva dessa fantastiska platser är ännu större efter att ni lyssnat. Tveka inte att slå oss en signal eller att skicka ett mejl om ni vill veta ännu mer om våra spännande polarresor 2022 och 2023!

Kort om Adam Rheborg

Sedan 1998 har Adam guidat äventyrliga turister bland valrossar och isbjörnar på Svalbard. Han arbetar heltid som expeditionsledare, dykledare, guide, fotograf och föreläsare över hela världen. Under stora delar av året pendlar han mellan Arktis, Antarktis och våra ReQuest-resmål

Läs mer om Adam!
 


 

Antarktis, Falklandsöarna & Sydgeorgien

Läs mer om Antarktis!