Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Anmäl dig till vårt Antarktiswebinar

Lär dig mer om vår stora Antarktisresa 2021!


I november 2021 beger vi oss iväg på ett 21 dagar långt äventyr där du har chans uppleva den sjunde kontinenten och se hela sju pingvinarter! Vi reser med det bekväma expeditionsfartyget Ocean nova, som endast tar 78 passagerare. På vägen mot världens mest avlägsna kontinent, Antarktis, besöker vi även det fantastiska djurmeckat Sydgeorgien och vackra Falklandsöarna.

Under detta webinar kommer Niklas Nilsson att berätta mer om resans upplägg och vad du skulle kunna komma att få uppleva. Hur ser till exempelvis en dag på fartyget ut, hur går en landstigning till och vilka platser hoppas vi besöka?

Efter presentationen kommer Niklas och vår reseansvariga Carina Svensson finnas tillgänglig för frågor om detta äventyr. Läs mer om Niklas och Carina längre ner. 

Läs mer om resan här!

Datum

3 mars 2021

Tid

18 – 19 (ca 30 min presentation och ca 30 min för frågor och svar)

Plats

Webinaret kommer att äga rum digitalt på Zoom.

 

 

Anmälan

  • Anmäl dig till webinariet genom att klicka på länken nedan.
  • När du har bokat plats på webinaret (via länken nedan) kommer du att få ett mail.
  • När det är dags för föreläsningen så klickar du på länken i ditt mail
  • Lyssna på dator eller i telefonen.  Använd gärna hörlurar om ljudet inte är tillräckligt starkt. OBS! Försäkra dig om att din video och mikrofon är avstängd.
  • Under och efter föreläsningen har du via chatten möjlighet att ställa frågor till Niklas och Carina på PolarQuest

OBS! Begränsat antal platser!

Anmäl dig här!

Niklas Nilsson

Niklas arbetar med planeringen och genomförandet av våra resor. Han har alltid haft en passion för spektakulär natur och redan som 20-åring gjorde han sin första resa till Antarktis, Sydgeorgien och Falklandsöarna, då som en av PolarQuests resenärer. Sin lediga tid spenderar Niklas helst ute i skogen eller under vattenytan med kameran i högsta hugg. Hans natur- och fotointresse har bland annat resulterat i ett VM-silver och två SM-guld i undervattenfotografering. Som prisbelönt fotograf bidrar han även med bilder och filmmaterial till PolarQuests marknadsföringsmaterial.

Carina Svensson

Carina är en riktig veteran inom resebranschen och har producerat och sålt resor till destinationer världen över sedan 90-talet. Hon planerar och samordnar sedan många år våra resor som till Antarktis, Sydgeorgien och Falklandsöarna samt våra ReQuest-resor till Galapagos, Nya Zeeland, Indien och Sydafrika då hon har varit på de flesta av dessa platser. Antarktis är en plats som ligger henne mycket varmt om hjärtat och som hon haft turen att besöka flera gånger. Carina är en sann naturfantast med en förkärlek till bergen och då gärna toppbestigningar som Kebnekaise och Kilimanjaro. Att få vistas i naturen är en stor drivkraft för henne. Hon är också personen som myntat begreppet "Plogga"!