Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Boende

Hacienda Cusin

Hacienda Cusin med sin kolonialstil och fantastiska trädgård från 1600-talet är belägen i närheten av Otavalo. I lobbyn möts vi av en sprakande brasa i den öppna spisen. Rummen med takbjälkar och vacker inredning följer ett inhemskt tema med antika träskrivbord och sängar med handvävda överkast. På morgonen serveras en härlig frukost och på kvällen någon av regionens specialiteter. 

Cultura Manor

Cultura Manor är ett boutique hotell med en härlig blandning av europeiska traditioner och modern trend. hotellet ligger i en trevlig del av Quito och erbjuder en restaurang, lounge, terrass och trädgård. 

Mansion Alcazar

Att komma in på Hotel Mansion Alcazar är som en tidsresa in på slutet av artonhundratalet. Dess klassiska arkitektur frammanar de gyllene åren av Ecuadors tidiga dagar, som nu lite över ett sekel senare, förklaras som ett världsarv. Inredningen både lobby och hotellrum för oss till en raffinerad stil av elegans och distinktion från en glamorös epok. Den innehåller ett urval av fina möbler, prydnadsföremål och konstföremål som en gång prydde stadens lyxigaste hem och gods.