Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Webinar – Förbered dig inför din Svalbardsresa 2024

Plats: Zoom, digitalt
©Adam Rheborg


Tisdag den 19 mars kommer vi att hålla ett digitalt webinar för alla er som ska resa till Svalbard under 2024. Webinaret kommer att bestå av en kortare presentation på ca 20 minuter, följt av en frågestund på ca 30 minuter. Du har då chansen att skriftligen via vår chatt ställa dina frågor till oss. Under webinaret försöker vi att svara på så många frågor vi kan, allt för att du ska känna dig väl förberedd inför din expedition! Niklas Nilsson, Svalbardsexpert på PolarQuest, kommer att hålla i presentationen.

Anmälan kvävs och det finns ett begränsat antal platser på webinaret, men vi spelar även in det och kommer att skicka ut en länk till alla er resenärer i efterhand.

Anmäl dig till webinaret via länken nedan!

Datum

Tisdag 19 mars 2024

Tid

Kl. 18:00. Ca 20 min presentation följt av ca 30 min frågor och svar. 

Plats

Webinaret kommer att äga rum digitalt på Zoom.

Språk

Svenska

Pris

Kostnadsfritt

Om anmälan

  • Anmäl dig till webinariet genom att klicka på länken nedan.
  • När du har bokat plats på webinaret via Zoom kommer du att få ett bekräftelsemail (vänligen notera att bekräftelsen är på engelska).
  • Samma dag som webinaret äger rum får du en påminnelse till din e-postadress via Zoom.
  • När det är dags för föreläsningen klickar du på länken i ditt bekräftelse/påminnelsemail och väntar på att bli insläppt till webinaret.
  • Lyssna till webinaret på dator eller i mobilen. Använd hörlurar om ljudet inte är tillräckligt starkt eller datorn saknar högtalare! 
  • OBS! Din mikrofon och video är automatiskt avstängd i vår version av zoom, så vi samt övriga deltagare kan inte se eller höra dig under webinaret.
  • Under presentationen har du möjlighet att ställa frågor till oss på PolarQuest genom att skriva i chattfönstret som heter, Q&A (frågor & svar). Vi besvarar era frågor skriftligen under presentationen samt muntligen och skriftligen efter presentationens slut. Vi ska försöka svara på alla frågor, men räcker inte tiden till svarar vi er på mail i efterhand. 

    OBS! Begränsat antal platser!

Mer om Niklas Nilsson

Niklas arbetar med planeringen och genomförandet av våra resor och han har alltid haft en passion för spektakulär natur. Niklas guidar även under PolarQuests expeditioner och har rest flera gånger till Svalbard samt upplevt säsongens alla olika perioder. Sin lediga tid spenderar Niklas helst ute i skogen eller under vattenytan med kameran i högsta hugg. Hans natur- och fotointresse har bland annat resulterat i ett VM-silver och två SM-guld i undervattenfotografering. Som prisbelönt fotograf bidrar han även med bilder och filmmaterial till PolarQuests marknadsföringsmaterial. Läs mer om Niklas!