Sveriges polarspecialist sedan 1999 031-333 17 30 info@polarquest.se
Sök Mina
bokningar

Caledonian Sky

Ombord finns 57 rymliga och vackert designade sviter. 23 av dessa har privata balkonger och ligger på Promenade Deck eller Bridge Deck. Efter en omfattande upprustning av alla sviter under november 2018 har sviterna på de olika däcken sitt eget färgtema. Varje svit erbjuder en exklusiv vistelse till havs och andas charm, med träpanel och mässingsdetaljer. Samtliga sviter på de fyra däcken erbjuder havsutsikt och rymmer en sittgrupp samt tv (DVD-spelare och filmer kan lånas i receptionen).

Sängarna har bekväma madrasser och kuddar och kan konfigureras till antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Varje svit erbjuder fantastisk komfort med rymliga badrum med handfat, dusch och/eller badkar. I alla sviter finns även badrockar och tofflor.

 

 

På Caledonian Sky finns gott om rymliga och vackert dekorerade allmänna ytor. I huvudloungen, som är stor och bekväm, håller de kunniga guiderna genomgångar och föreläsningar. Här finns också en te- och kaffestation som är tillgänglig dygnet runt. På Panorama Deck finns även en nyrenoverad lounge som har en bar och ett bibliotek, vilket utgör en perfekt plats att spana ifrån när vi tar oss mellan de olika öarna. I tillägg till detta finns ett observationsdäck, med bar och bekväma sittplatser. Perfekt för den soltörstiga, lässugna eller sociala resenären!

I den eleganta matsalen serveras du delikata måltider. Om tillfället bjuder och förväntningarna på kvalitet möts, köper gärna den skickliga kocken ingredienser från de lokala marknaderna. Frukost serveras som buffé, medan lunch och middag är à la carte där du kan välja mellan flera olika rätter. För den bästa matupplevelsen är även vin inkluderad till såväl lunch som middag.